Professionelt håndværk 

Solid erfaring, kvalitet og æstetisk sans for detaljen.
Det er vores varemærke og vores fundament.

Kvalitet i højsædet

Faguddannede malere

Kompetent rådgivning

+50 års erfaring

Vores HISTORIE

Vi har malet siden 1969

VORES FUNDAMENT
For 52 år siden udførte SV. Fischer de første maleropgaver. Dengang handlede det om at levere malerarbejde i højeste kvalitet. Det gør det også den dag i dag. Vi står på et fundament af erfaring, kvalitet og æstetisk sans for detaljen, der er gået i arv til den nye generation. Det er det, der gør os i stand til at levere ordentlige og grundige resultater. Hver gang. 

VORES TEAM OG KOMPETENCER
Vores team består af 40 dygtige malere med kompetencer inden for hver deres område. Det betyder, at vi kan hjælpe både virksomheder, offentlige instanser og private i hele Storkøbenhavn. 

Vi brænder for kvalitet og ordentlighed, og vi sætter en dyd i at holde traditionerne i hævd og værne om de gode, gamle malerteknikker som ådring, forgyldning og marmorering. Derfor er vi ofte førstevalg for museer, hoteller og fredede bygninger, der stiller høje krav til håndelag.

VORES MEDLEMSKAB DANSKE MALERMESTRE
Vi sætter en ære i at være ordentlige. Både over for vores medarbejder og vores kunder. Derfor er vi medlem af Danske Malermestre, der er din garanti for faguddannede malere samt overholdelse af retningslinjer udstukket af Dansk Arbejdsgiverforening.

Vores vision

Vi vil være den foretrukne leverandør af maleropgaver i Storkøbenhavn for de kunder, der vægter høj kvalitet, ordentlighed, kompetent rådgivning og sans for detaljen. 

Vores mission

Vi vil levere Storkøbenhavns bedste malerresultater inden for restaurering, renovering og hovedentrepriser.

Års erfaring

Dygtige malere

Servicebiler

Ark bladguld til marmorkirken

SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

Ring til os

+45 44 98 19 45