Facaderenovering Herlev, Søborg & Ballerup

Vi giver dine facader nyt liv

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Er de udvendige flader blevet slidte?

Vind og vejr slider med tiden på udvendige facader. Derfor kan det være nødvendigt at renovere og male, for at forlænge facadens levetiden.

Hos SV. Fischer tilbyder vi overfladerenoveringer.

En overfladerenovering består typisk af:

  • Pudsning af overflade
  • Maling af murværk, pudset overflade og beton
  • Nymaling af vinduer og døre
  • Rådgivning om farve-og materialevalg 

Æstetik og værdi

Det er ikke kun af strukturelle årsager, at en facaderenovering eller facademaling kan betale sig. Den umiddelbare effekt af en istandsættelse af bygningens ydre er af æstetisk karakter. Du får næsten en ny bygning. Vi kan restaurere bygningens ydre, så den står, som original, eller give den et nyt moderne udtryk. 

Hvad end din motivation til at få malet og istandsat facaden er, kan vi rådgive om materiale- og farvevalg på baggrund af vores store erfaring med denne type projekter. 

Højt serviceniveau

Hos malerfirmaet SV. Fischer A/S er det en prioritet at yde den bedst mulige service. Vi har ca. 30 dygtige medarbejdere, som går langt for at udføre et godt stykke arbejde. Det hører til vores værdisæt, at vi møder til aftalte tid, overholder aftaler og rydder op efter endt opgave.

Entrepriser og referencer

Facaderenovering er en af vores særlige ekspertiser. Vi har stor erfaring med at udføre dette, som under-, total- og fagentrepriser.

I denne forbindelse har vi af flere omgange restaureret ældre bygninger i København med de traditionelle maleteknikker og materialer. Eksempelvis Ny Carlsberg Glyptotek og Davids samling. Se eventuelt flere referencer her.

Kontakt os på 44 98 19 45, hvis du vil høre mere om facaderenovering i København, Herlev, Søborg, Ballerup, Frederiksberg, Valby og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her