Facaderenovering med linoliemaling

Maling af murede og pudsede bygningsfacader med linoliemaling

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Gammelt håndværk til moderne tider

Maling med linoliemaling er en gammel teknik, der igen har vundet indpas i Danmark, og hos SV. Fischer har vi den nødvendige ekspertise til at udføre renovationer med denne type maling.

Arbejdet med linoliemaling kræver en professionel fagmand, der kender til teknikken. For det første er det vigtigt at have styr på lovkravene til materialerne, og for det andet skal man kende til den vanskelige bundbehandling, hvis man vil sikre sig et holdbart slutresultat.

Kontakt os gerne for tilbud via formularen her på siden eller på telefon 44981945.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her