Mentorforløb for lærlinge

En tryg start er det bedste udgangspunkt for en god uddannelse.

står du over for et lærlingeforløb? 

Ring og hør mere på +45 44 98 19 45 

FÅ EN GOD START PÅ UDDANNELSEN 

En uddannelse er noget, man skal have med sig resten af livet. Hos SV. Fischer vil vi gerne sørge for, at vores lærlinge får så god, tryg og alsidig en uddannelse som muligt. For at leve op til vores faglige såvel som sociale ansvar, har vi derfor etableret et mentorforløb.

Her bliver lærlingen sat sammen med en af vores mest erfarne svende, som de følger det første lange stykke tid af deres lærlingeperiode. Og det er der flere fordele ved:

  • Der skabes et godt og trygt makkerskab mellem lærling og svend
  • Der er god tid til feedback og plads til “dumme spørgsmål”
  • Svenden får et godt indblik i lærlingens kunnen og kan justere opgaverne herefter

 

MALENE OG MADELEINE Malene og Madeleine er et godt eksempel på, hvad et mentorforløb kan give – til både lærling og svend. De to har arbejdet sammen hver dag i flere måneder, og det har ifølge lærlingen Madeleine givet hende en rigtig god start på forløbet:

Som helt ny er det rigtigt rart at være fast sammen med én mentor. Man bliver rigtig tryg ved personen, lærer fundamentet på en god måde og kan stille de dumme spørgsmål. Malene har været megagod, og jeg ved, at jeg bare kan skrive eller ringe til hende. Hun er også sød til selv at skrive og spørge, hvordan det går på skolen”, siger Madeleine.

Spørger man malersvenden Malene, er der rigtig mange gode ting ved et mentorforløb:

Frem for at blive sendt rundt til alle mulige forskellige opgaver og svende, er lærlingene sammen med én fast person, og det er rigtigt trygt for dem, at de kan stille spørgsmål til den samme. Det giver altså nogle bedre svendestykker i sidste ende”, siger hun.

 

SPØRGSMÅL ELLER BRUG FOR ET TILBUD?

Ring til os

+45 44 98 19 45