Maling af døre og vinduer i København

Vi renoverer og beskytter dine udvendige træflader

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Forny dine vindues- og dørrammer

Pæne vinduer og døre gør meget for en bygnings fremtoning, og et slidt vinduesparti eller vejrbidte dørrammer kan hurtigt give et dårligt indtryk.

Hos SV Fischer har vi stor erfaring med at få gamle vindues rammer og døre til at fremstå som nye.

Kontakt os i dag og få et tilbud, ring på: 44981945

Traditionelle dyder og holdbart malerarbejde

Malerfirmaet SV. Fischer A/S har i 45 år leveret malerarbejde i høj kvalitet til erhverv og private kunder. Med 30 mand er der ikke den opgave, vi ikke kan klare.

Kvalitet, service og traditionelle malerdyder er nogle af vores nøgleord. Vi er specialister i gamle malerteknikker, og har eksempelvis malet vinduer med linoliemaling på Ny Carlsberg Glyptotek. Se eventuelt flere referencer her.

Kontakt os på 44 98 19 45, hvis du skal have udført maling af døre og vinduer i Herlev, København og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her