Malerfirma til offentlige licitationer

Professionel og grundig løsning af licitationer på malerarbejde og renovering af vægge, lofter og facader

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Malerarbejde til licitationer i København

Hvis I skal bruge et grundigt malerfirma til udførelse af opgaver i offentlig licitation, er Sv. Fischer A/S den ideelle samarbejdspartner.

Vi er et større malerfirma med base i Herlev, der udfører malerarbejde i hele hovedstadsområdet. I mange år har vi udført et stort antal opgaver for offentlige institutioner, herunder malerarbejde på Christiansborg. Se referencer her.

Vi kan eksempelvis udføre:

Malerarbejde med garanti

Når du vælger os som din leverandør af malerarbejde, får du faguddannede, seriøse og servicemindede malere. Alle vores ansatte arbejder med stor faglig stolthed.

Vi er medlem af Byg Garanti, hvilket sikrer: 

  • At din håndværker er medlem af Dansk Byggeri
  • Garanti efter arbejdet er færdigt
  • Dækning mod fejl og mangler op til 100.000 kr. inkl. moms

Se mere på Byg Garantis egen hjemmeside her.

Kontakt os på 44 98 19 45, hvis du skal have udført malerarbejde i offentlig licitation i København, Frederiksberg, Valby og Amager.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her