Opsætning af væv og filt i København

Få holdbare og pæne vægge

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Er dine vægge ujævne og revnede?

Malerfirmaet SV. Fischer tilbyder opsætning af væv og filt. Hvis du har en væg af puds, beton eller gips, kan det være nødvendigt at bruge væv eller filt før væggende bliver malet. Derved bliver væggen styrket og malerarbejdet mere holdbart og jævnt.

Få professionel hjælp

Filt og væv kan være svært at håndtere for den uerfarne. Væggen skal forberedes, så materialet kan klæbe, og det skal påføres meget præcist for at undgå "skygger" og ujævnheder. En fuldspartling vil ofte være nødvendigt. 

Kontakt os på 44 98 19 45, hvis du skal have hjælp til opsætning af væv eller filt i København, Herlev, Frederiksberg, Valby og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her