Tapetsering i København, Herlev, Frederiksberg & omegn

Vi tilbyder opsætning af tapet for private og erhverv

Kvalitet i højsædet

Højt serviceniveau

50 års erfaring

Vil du have tapetseret dine vægge?

Tapet er tilbage. Tapet har i mange år været udskældt, og de fleste har prøvet at kæmpe med at komme af med det gamle slidte savsmulstapet eller hessian. 

Tapetets nuværende popularitet kan tilskrives de mange muligheder og fordele:

  • Billigt og nemt
  • Mange mønstre, teksturer og farver 
  • Mulighed far at danne et unikt rum
  • Beskytter væggen

Fjernelse af tapet og restaurering af væg

I forbindelse med opsætning af nyt tapet er forarbejning af rummet vigtigt. Det kan eksempelvis være, at den nuværende vægbeklædning skal fjernes. Dette kan, hvis man ikke er professionel, være en langsommelig og besværlig proces. 

Væggen kan også trænge til reparation af huller og revner, her vil en fuldspartling eller pletvis opspartling ofte være nødvendig.

Professionelt og seriøst malerfirma

Med 45 år i branchen får du i Malerfirmaet SV. Fischer, en samarbejdspartner med rutine og traditionelle dyder. Vi vægter kvalitet, uddannelse og service højt, hvilket udmønter sig i godt malerarbejde. 

Kontakt os på 44 98 19 45, hvis du skal have tapetseret i København, Herlev, Frederiksberg, Valby og omegn.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på malerarbejde i København og omegn. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Vi er medlem af Byg Garanti 

Vi holder traditionerne i hævd

Vi er eksperter i de gamle malertekniker, og har med stor succes udført traditionelt malerarbejde med linoliemaling på ældre bygninger - Eksempelvis på Glyptoteket.
       

Læs mere her

Facaderenovering

Trænger bygningen til reparation og ny farve? 

Vi renoverer og maler dine udvendige facader, så de står som nye. Dette kan med fordel kombineres med renovation af døre og vinduer.

      
Læs mere her

Alm. Maleropgaver

Vi udfører alle slags maleropgaver for erhverv og private. Vi har stor ekspertise og erfaring med indvendigt og udvendigt malerarbejde. Eksempelvis maling af kontorer, køkkener og badeværelser.
     

Læs mere her